Utilizarea site-ului Office Styler necesita activarea cookie-urilor si Javascript in browserul dumneavoastra.
Pentru a lansa o comanda prin intermediul magazinului online puteti sa va inregistrati cu o adresa de e-mail valida sau puteti sa ne furnizati doar informatiile strict necesare finalizarii comenzii.

Alegeti produsul dorit si apoi faceti click pe simbolul „Adauga in cos”. Produsul va ajunge in cosul de cumparaturi.

Pentru vizualizarea produselor alese faceti click pe cosul de cumparaturi.
Pentru a trimite comanda faceti click pe Trimite comanda.

Daca v-ati inregistrat aveti posibilitatea sa vizualizati istoricul comenzilor efectuate in sectiunea istoric comenzi

Livrarea prin curier – In acest caz va fi necesara interventia unui operator pentru a face programarile pentru livrare. In cazul in care comanda nu se achita ramburs, va fi necesara achitarea contravalorii comenzii inainte de livrare.

Preturile din comenzi sunt valabile 5 zile din momentul confirmarii acestora. Disponibilitatea se poate modifica oricand pe parcursul procesarii comenzii.

Discount-urile, reducerile si promotiile sunt valabile in limita stocului disponibil. Discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. Se pastreaza intotdeauna reducerea cu valoarea cea mai mare. Discount-ul se calculeaza dupa formula: Pret final = Pret initial*((100-Discount)/100).

Produsele comercializate prin intermediul www.office-styler.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie.
S.C. Gammax Impex S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.
Va rugam solicitati Consultantului de Vanzari verificarea compatibilitatii produselor comandate. Consultantii nostril de Vanzari pot face verificari asupra compatibilitatii componentelor comandate numai in masura in care acestea le sunt cunoscute. Compatibilitatile pot fi verificate consultand specificatiile producatorului.

Datele de contact, datele de facturare:
Contul de utilizator Office Styler se inregistreaza pe Persoana Fizica.
In contul de utilizator se pot adauga alte entitati Persoane Fizice ori Persoane Juridice pentru care se emit documentele de vanzare (Certificat de Garantie, Factura Fiscala).
Datele de contact sunt numele, numarul de telefon (de preferat numar de tefon mobil), adresa de e-mail.

Numarul de telefon (mobil) este cel pe care veti primi apel de la curierul care va livra coletul.
Adresa de e-mail este folosita de catre Office Styler* in scopul de a transmite informatii despre comanda dumneavoastra.
*cu exceptia cazului in care ati solicitat abonarea la newsletter.
In absenta contactului comenzile se anuleaza dupa 72 ore de la inregistrarea acestora.
Cu exceptia precomenzilor, comenzile se mentin active pentru maximum 10 zile lucratoare.