Un produs precomandat este un produs ce urmeaza sa fie lansat si poate fi achizitionat inainte de lansare la un pret special, garantandu-se in acelasi timp livrarea acestuia.

Precomanda se poate face telefonic sau prin e-mail.

Produsele foarte asteptate pot sosi cu stoc limitat sau cu un stoc care se poate epuiza foarte repede in momentul lansarii. In acelasi timp, preturile de precomanda vor fi intotdeauna preturi promotionale, cu valori sub cele de lansare.

Facand o precomanda, va asigurati atat ca veti primi produsul imediat dupa lansare, cat si ca veti beneficia de un pret foarte bun si mai mic decat cel de vanzare din momentul lansarii.

Office Styler va poate oferi discount-uri pentru cantitati mari de care puteti beneficia doar printr-o precomanda.

Office Styler garanteaza ca pretul de facturare este cel mai mic dintre pretul de precomanda si cel din momentul lansarii. Chiar si in cazul improbabil in care producatorul va face schimbari de ultim moment in pretul de lansare si acesta va fi sub pretul din precomanda, Office Styler va ajusta pretul din precomenzi la pretul mai mic de lansare. Deci chiar si in acest caz aveti garantia ca beneficiati de cel mai mic pret de achizitie.

Produsele aflate precomandate vor fi livrate de obicei in ziua lansarii.

Datele de lansare sunt controlate strict de catre producatorii externi si se pot schimba fara o notificare prealabila de catre acestia.

Precomenzile se achita in acelasi fel ca si o comanda normala, prin oricare din metodele de plata acceptate.

In cazul in care platiti in avans contravaloarea precomenzii, aceasta va fi trimisa spre livrare fara nici o alta confirmare necesara. In cazul in care optati pentru plata produsului la ridicare/livrare, veti fi contactat de catre un operator pentru confirmarea livrarii in momentul in care produsele devin disponibile.

Atentie:
Avand in vedere faptul ca noi suntem conditionati de producatorii externi de plata unui avans nu veti putea renunta ulterior la precomanda.