FIECARE SCAUN SAU BIROU ARE O MISIUNE,
SA IMPLINEASCA O DORINTA
DIN VIATA FIECARUIA DINTRE NOI.

THE STORY

Brandurile SEATTECH, aferent scaunelor si DESKTECH, destinat birourilor au fost create atunci cand pandemia ne-a obligat sa petrecem mai mult timp acasa, ocupandu-ne de telemunca sau petrecand mai mult timp in fata calculatorului pentru divertisment, cumparaturi , scoala online, etc.

Am realizat ca acest timp petrecut intr-un scaun oarecare ne-ar putea afecta in primul rand sanatatea si, avand in vedere experienta noastra de lucru cu companiile din China, am hotarat sa incercam sa facem ceva in acest sens, imbinand necesitatea tuturor de a aborda o pozitie corecta pe scaunul pe care petrecem multe ore din zi, cu deschiderea unei noi directii de business de care am devenit din ce in ce mai pasionati.

BRAND VALUE

Desi pare simpla fabricarea unui birou sau a unui scaun am descoperit, nu imediat, ci dupa mai mult timp ca sunt foarte multe detalii care pot deosebi un produs de calitate de unul fabricat doar pentru a se inscrie intr-o anumita definitie.

Am incercat sa ne concentram atat pe DESIGN, dar mai ales pe scopul pe care ni l-am propus la inceput, astfel ca cei care vor incerca scaunele SEATTECH sau birourile DESKTECH sa simta determinarea si pasiunea noastra de a oferi o CALITATE cat mai buna coroborata cu un pret adecvat puterii noastre de cumparare.

In fiecare zi ne straduim sa ne imbunatatim produsele si sa indeplinim misiunea pentru care au fost create. Datorita tehnologiilor moderne si a celor mai bune materiale producem scaune si birouri de CALITATE pentru a indeplini toate specificatiile necesare.

Suntem o echipa de oameni pasionati atat de scaunele ergonomice de birou cat si de cele pentru gaming si stim foarte bine care sunt cele mai importante aspecte, efectuam testele necesare mai intai asupra noastra.

Credem ca fiecare dintre noi are ceva important si valoros de impartasit.

LOGO

Logo-urile SEATTECH si DESKTECH reprezinta imaginea unor produse fabricate cu  tehnologii de ultima ora, un simbol al noului mod de viata, element semnificativ care se regaseste in fiecare scaun SEATTECH sau birou DESKTECH.

CREATION LOGO SEATTECH
1. SEAT – Scaun
2. TECH – Prescurtarea cuvantului Technologies
3. LOGO – Tehnologii futuriste utilizate in fabricarea scaunelor

CREATION LOGO DESKTECH
1. DESK – Birou
2. TECH – Prescurtarea cuvantului Technologies
3. LOGO – Tehnologii futuriste utilizate in fabricarea birourilor

FOLLOW US

Suntem pasionati de echipamentele de birou si dorim sa impartasim pasiunea noastra.

Am descoperit ca ele ne-au schimbat viata in bine si dorim sa o imbunatatim si pe a dumneavoastra.

Urmariti-ne si aflati mai multe despre brandurile noastre, echipa, pasiunea noastra !

Fiti la curent cu ceea ce facem, la ce lucram si ce modele interesante vor fi disponibile in viitor, deveniti o parte din echipa noastra si ramaneti in legatura cu noi si pe site-urile de socializare !